• by:
  • January 26th, 2023
  • Category:
UiTPAS opent een pop-uploket

UiTPAS opent een pop-uploket op de Tweebronnen-site. Je kan er terecht met je vragen over bijvoorbeeld het kansentarief of over organisaties die aangesloten zijn bij UiTPAS. “Leuvenaars die het financieel moeilijk hebben, krijgen met een UiTPAS aan kansentarief een extra korting van 80% op tickets, lidgeld of inschrijvingsgeld. Zo geven we veel meer mensen de kans om te genieten van het vrije tijdsleven”, legt schepen van cultuur Bert Cornillie uit. ​

Zo geven we veel meer mensen de kans om te genieten van het vrije tijdsleven.

UiTPAS opent een pop-uploket

Leuvenaars die het financieel moeilijk hebben, krijgen met een UiTPAS aan kansentarief een extra korting van 80% op tickets, lidgeld of inschrijvingsgeld.
UiTPAS opent een pop-uploket op de Tweebronnen-site. Je kan er terecht met je vragen over bijvoorbeeld het kansentarief of over organisaties die aangesloten zijn bij UiTPAS. In het loket kan je ook een UiTPAS kopen en gespaarde punten omruilen in voordelen.

Met een UiTPAS spaar je punten elke keer je naar een event of een activiteit gaat zoals een concert of zwembeurt. Die punten ruil je om voor een leuk voordeel zoals gratis tickets of een ander cadeau. “Leuvenaars die het financieel moeilijk hebben, krijgen met een UiTPAS aan kansentarief een extra korting van 80% op tickets, lidgeld of inschrijvingsgeld. Zo geven we veel meer mensen de kans om te genieten van het vrije tijdsleven”, legt schepen van cultuur Bert Cornillie uit. ​ 

Pop-up in hartje Leuven ​
​UiTPAS bestaat ondertussen 6 jaar en er zijn meer dan 18.000 passen in omloop, waarvan 10.000 met kansentarief. UiTPAS wil bestaande en nieuwe pashouders warm maken voor het programma en wil luisteren naar de vragen die leven bij de Leuvenaar. UiTPAS opent daarom een jaar lang een pop-uploket op de Tweebronnen-site. Het loket is vanaf vandaag 26 januari om de twee weken elke donderdagavond tussen 16 uur en 19.30 uur geopend.

”Een gezellig pop-uploket in hartje Leuven geeft de kans aan iedereen om zonder afspraak en na de werkuren allerlei vragen te stellen over UiTPAS. Dit kan gaan over het sparen en ruilen van punten of over de extra korting met het kansentarief. Het team geeft ook graag tips en inspiratie voor bezoek aan een tentoonstelling of een leuk concert bij de vele UiTPAS-partners“, vervolgt Cornillie. 

Nieuwe omruilvoordelen  ​
​UiTPAS heeft de ambitie om zoveel mogelijk mensen toe te leiden naar het Leuvense vrije tijdsleven. Naast de extra korting heb je ook de omruilvoordelen via het spaar-en ruilprogramma. UiTPAS-organisaties trakteren op gratis tickets, boeken, proeflessen of sportmateriaal. Regelmatig komen er nieuwe of tijdelijke voordelen bij. In de pop-up zijn verschillende voordelen ter plaatse verkrijgbaar.

Schepen Cornillie somt er enkele op: “Tien punten ruil je om voor een gratis ticket voor museum M of een korting bij 30CC. En voor vijf punten kan je kiezen uit vier dvd’s over belangrijke historische gebeurtenissen in Leuven. Er is voor ieder wat wils.“