• image

Steven Meynckens

Ik ben Steven Meynckens, 30 jaar en opgegroeid op de Boven-lo. Het was geweldig om daar met mijn vrienden rond te hangen in de velden en de bossen. Ik ging naar de lagere school in de Sint-Pietersschool in Korbeek-Lo. Tot mijn 18de speelde ik daar ook voetbal bij Korbeek-Sport. Middelbare school liep ik in Leuven, in Mater Dei en het Sancta Maria instituut.

Na mijn studies filosofie aan de KU Leuven ben ik aan de slag gegaan op de hoofzetel van de socialistische mutualiteiten. Ik woon nu in de Kortrijksestraat in Kessel-lo, samen met mijn vrouw en ons eerste kindje.

Zowel mijn studiekeuze, als de keuze voor mijn job waren gedreven door de zoektocht naar een rechtvaardige maatschappij waarin iedereen meetelt. Dat zette mij er ook toe aan om mij politiek te engageren voor Leuven.

Het liefste wat ik doe is kuieren in de gezellige straatjes, parkjes en pleinen van Leuven. Zeker wanneer er een leuk evenement georganiseerd wordt. Leuven is een warme, bruisende stad waar veel te beleven valt en iedereen z’n ding kan doen. Daar wil ik graag mee aan bouwen.

Mijn prioriteiten:
  • Voldoende betaalbare en sociale woningen.
  • Ondersteuning bij het ontplooien van talenten en het organiseren van evenementen.
  • Toegankelijke scholen, crèches en verenigingen.
"Leuven is een warme, bruisende stad waar veel te beleven valt en iedereen z'n ding kan doen."