• by:
  • May 2nd, 2024
  • Category:
Het Groot Verlof zorgt voor vuurwerk

Camille wordt één van de blikvangers van stadsfestival.

"Camille zal inderdaad op het podium van de Oude Markt staan. Daarnaast zorgen we voor een sterk Nederlandstalig aanbod!"

Het Groot Verlof zorgt voor vuurwerk

Camille wordt één van de blikvangers van stadsfestival

De organisatie van Het Groot Verlof maakte vandaag opnieuw een aantal namen bekend. Onder meer Camille, Laura Tesoro, Gustaph, Glints, Sergio, Gunther Neefs en Barbara Dex zullen deze zomer de Leuvense podia onveilig maken. Daarnaast doet de organisatie opnieuw een oproep naar Leuvense verenigingen die een activiteit willen organiseren op de Vismarkt tussen 13 juli en 27 juli.

Popprinses Camille wordt dus één van de blikvangers op de Leuvense podia komende zomer. “Camille zal inderdaad op het podium van de Oude Markt staan op vrijdag 2 augustus”, bevestigt schepen Bert Cornillie. “Daarnaast zorgen we voor een sterk Nederlandstalig aanbod die avond met onder meer Sergio, Gunther Neefs en Barbara Dex die er op de Grote Markt een niet te missen feestje van zullen maken.”

“Vrijdag 26 juli wordt trouwens onze Eurovisiesongfestivalavond”, lacht de schepen “want naast Joost komt die avond ook nog Gustaph langs”. Glints en Laura Tesoro zie je dan weer tijdens de afsluitende vrijdag op 9 augustus. Daarmee is het programma bijna volledig, op nog één grote naam na. Wie dat wordt blijft nog even geheim.

Iconische Vishal
Op de Vismarkt verrijst vanaf 12 juli opnieuw de - ondertussen al iconische - Vishal. Deze zal, naast de 3 Club Vismarkt-avonden tijdens Beleuvenissen met onder meer Tiga, ook gebruikt worden voor een seniorenbal en een kinderdisco. Op de dagen dat de Vishal niet in gebruik is door de organisatie kunnen Leuvense verenigingen gebruik maken van de infrastructuur. Je kan je daarvoor kandidaat stellen via www.leuven.be/vishal. Dit kan voor de periode tussen 13 en 27 juli.