• image

Plaats

21

Igor Van Driessche

Ik ben Igor Van Driessche, cafébaas van ’t Archief vlakbij de Oude Markt. Zelf ben ik opgegroeid in Leuven, maar mijn familiale roots liggen over heel Vlaanderen: mijn vader is van Gent, mijn moeder van Antwerpen en mijn bompa van Brugge.

Zelf zocht ik vroeger vaak de discussie op als het over politiek ging. Nu ben ik een onafhankelijke kandidaat om van op de eerste rij mee te werken aan een beter Leuven. Dat wil ik vooral doen door te luisteren naar mensen.

Mijn prioriteiten:
  • Werken met jongeren die niet dezelfde kansen hebben gehad, bijvoorbeeld via het wijkvoetbaltoernooi dat ik opgestart heb.
  • Horeca & handel ondersteunen.
  • De Leuvense pleinen zo aangenaam mogelijk inrichten.
"Werken met jongeren die niet dezelfde kansen hebben gehad."