• image
"Ik geloof in een stad waar je samen aan de toekomst werkt, met iedereen die zich betrokken voelt."
Wil je graag meedoen?

Een affiche aan je raam hangen, een aanplakbord in je voortuin zetten, een huiskamergesprek met één van onze kandidaten in je living of de handen uit de mouwen steken op één van onze activiteiten? Je kan op veel manieren mee campagne voeren. 

Doe je graag mee? Of wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info[at]ridouani.be.

Wij willen verbinden waar het maar kan. We geloven in een stad waar je samen aan de toekomst werkt, met iedereen die zich betrokken voelt. 

Er zijn tal van voorbeelden van samenwerkingen in Leuven die de stad verbeteren:   met bijna 400 leden, dat inzet op innovatie en internationalisering, of LeuvenToekomstdag voor Leuven op 24 maart deden we dat nog eens. Honderden mensen dachten mee na over de toekomst van onze stad. Ook online op www.zeghetmo.be kon de Leuvenaar zijn gedacht kwijt. En op onze Mee Met Mo-wandelingen, onze tochten door een specifieke Leuvense buurt of rond een bepaald thema, komen steeds meer Leuvenaars zich informeren en hun vragen stellen.

Heb je interesse om mee te doen of wil je graag meer weten over hoe dat kan, geef ons een seintje op info[at]ridouani.be